Mia Walther

Jeg afsluttede min 4-årig frisøruddannelse i år 2003.

Gennem hele min elevtid, arbejdede jeg som assistent i salonen “Art de coiffure” på Amager. Efter at have gjort uddannelsen færdig, valgte jeg at fortsætte som frisør i salonen, for at lære endnu mere og samle yderligere erfaring.

Passionen for frisørfaget gav mig lysten til at udforske flere sider af den spændende branche, og dermed muligheden for at kombinere det med en mere udfordrende og varierende hverdag.

Jeg realiserede min drøm og har arbejdet som assistent hos en af Skandinaviens dygtigste hair and makeup artist, (Sidsel Marie Bøg). vi lavede bla. modeshows (Copenhagen Fashion Week) Reklamer på tv. og modeblade. Det har været sjovt og lærerigt, men nu er jeg selv blevet mor, og det tager jo en stor del af ens tid.

Jeg valgte at fortsætte på egen hånd, og lever nu dagligt af at gøre mine kunder smukke, når de har brug for det, og tid til det. Med mine 17 års erfarring i branchen, tager jeg dagligt smilende imod mine kunder fra hele området omkring Kastrup, Tårnby og Dragør i min frisørsalon.